The Limericks medlemmar är

Ingemar "Lunkan" Lundqvist (2016). Spelade elbas i bandet  men också ståbas i andra sammanhang, t ex i Bräcke kardanorkester. Har alltid gillat Chevrolet-bilar och var utbildad TV-tekniker, vilket kom till stor nytta i musiksammanhang. Kunde bygga och serva förstärkare, ekon etc. Har nog hållit i en lödkolv längre tid sammanlagt än de flesta andra människor i samma ålder. Hade en avancerad inspelningsstudio hemma och har producerat flera CD-skivor åt flera band i olika genrer.
Olle Jonsson. Trummis som också fuskar lite på gitarr. Spelade även i bluesbandet Ridge och uppträder också sporadiskt i andra konstellationer, t ex i "Roslagens Hansson & Karlsson", dvs Olle Jonsson och Dennis Wilhelmsson (organist i Sleepstones på 60-talet). Från 2016 i Steelmill Band (finns på Facebook).

Kaj "Kajan" Jarbrant. Kompgitarrist, spelar oftast på sin Burns-gitarr från 60-talet trots att den blev stulen men återfanns/-köptes av Kaj och han har den fortfarande kvar! Hade dansbandet Melodix på 1980-talet, som bl a spelade på Baldakinen-restaurangerna. Kaj figurerar också ibland tillsammans med Bengt-Allan Johansson på dragspel. Kaj uppträder dessutom som vissångare/trubadur med "allvarliga, vanvördiga och ekivågade" visor.

Tommy Richardson. Sologitarrist med främst Hank Marvin i The Shadows som förebild. Övar gärna genom att spela till förinspelade bakgrunder, som han delvis tillverkar själv. Har också spelat country med Country Minstrels under en period. Hobbyfuskade lite på dragspel.
Berth "Berra" Rinaldo. Sångare med stark röst och lust att sjunga. Kanske något mindre lust att lära in texter.....